Rólunk

A NIEDAX GROUP magyarországi képviselete, Kincses János vezetésével 1998 óta foglalkozik a Niedax termékeivel, majd 2014-ben megalakult a Niedax Kereskedelmi Kft., mely teljes jogú leányvállalatává vált a Niedax GmbH. & Co. KG.-nek.

Sokszínű kínálatunk acélból, alumíniumból, PVC-ből, üvegszálból készült kábeltartó rendszerekből és tartozékaikból áll, melyek teljeskörű megoldást nyújtanak a mai modern elektromos berendezések telepítésekor.

A NIEDAX GROUP márkái, mint Niedax, Kleinhuis, Fintech, Rico, Ebo, Niedax France, Gouda Holland és ACS, a vállalatot nemzetközi viszonylatban elsők közé emelték a kábeltartó rendszerek tervezését és gyártását tekintve.

A Niedax rendszerek minden igénynek eleget téve teljes megoldást nyújtanak, legyen szó a mennyezeti, oldalfali vagy betonaljzaton történő szerelésről.

Rendszereink kiválóan alkalmasak az ipari üzemek, irodaházak, erőművek, vagy sportarénák ellátására is. Egyedi igények ellenálló képesség, mechanikai szilárdság ás korrózióvédelem tekintetében problémamentesen kielégíthetőek.

Az állandó és átfogó kínálattal rendelkező érdi telephelyi raktárunk által biztosítani tudjuk a rövid szállítási határidőket.

Szakértőink helyben megfelelő technikai segítséget  nyújtanak projektjeik megvalósításához.

Webshop

Termékeinket megtekintheti a webáruházunkban!

KAPCSOLAT

Szívesen állunk rendelkezésére:
Vevőszolgálat
23/521-300

Niedax Magyarország – A NIEDAX GROUP vállalkozása arrowLap tetejére