Ökológiai felelősségvállalás

Tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy a természeti erőforrások nagy értékű, de egyidejűleg korlátozott javakként állnak rendelkezésre. Ezért – a jövő generációinak boldogulásáért is – különleges védelmet és egy rendkívül felelősségteljes bánásmódot érdemelnek.

A környezet iránti megbecsülésünk kifejezésére, a dokumentumban megtalálható, milyen kíméletesen bánunk az erőforrásokkal. Az erőforrásokat nem lehet, csak olyan mértékben felhasználni, ahogy azok megújulni képesek, így a gazdaságosság, a hulladék keletkezésének megelőzése, újrahasznosítása és újrafelhasználása, valamint nem utolsó sorban a magas minőségű és hosszú életű termékek gyártásának koncepciójára hagyatkozunk.

További intézkedéseink a fogyasztói értékek megértése és azok optimalizálása. Környezetvédelmi céljaink abban állnak, hogy folyamatosan a javuláson dolgozunk, valamint messzemenően megfelelünk a mindenkori törvényi követelményeknek.

Egy fenntartható termelési módot szeretnénk elérni, melynek középpontjában az innovatív tevékenység és a legújabb technológia alkalmazása áll.

Webshop

Termékeinket megtekintheti a webáruházunkban!

KAPCSOLAT

Szívesen állunk rendelkezésére:
Vevőszolgálat
23/521-300

Niedax Magyarország – A NIEDAX GROUP vállalkozása arrowLap tetejére